از سخنپراکنی بیمورد عبور کنم و برسم به چند چیزی که شاید به کارمان بیاید.
یک:
اینکه بی نت بودن تمام کار و بارم را مختل کرده به کنار، نبود یک موتور جستجوگر، از صبح آزارم داده است. همین چند دقیقه پیش جستجوگر یوز را امتحان کردم. تقریباً کار میکند. اگرچه سرعت کمی دارد و ممکن است نتایج مورد نظرتان را هم خیلی سریع پیدا نکند، ولی بهتر از نبودنش است. البته که نتایج نمایش داده شده هم سه تا یکی، باز میشوند!
پینوشت: آقا این یوز هم ما را مسخره کرده. گذاشت معرفیش کردیم، از کار افتاد. از آن طرف پارسیجو که از صبح کار نمیکرد، الآن به مانند یوزپلنگ ایرانی کار میکند. خلاصه که پارسیجو را هم داشته باشید. خدا را چه دیدید. شاید نیاز شد!
اگر به خدمات ایمیلی هم نیاز داشتید، چاپار به صورت محدود کار میکند.
دو:
احتمالاً مثل من یکی دو روزی است که نمیتوانید از تلگرام و اینستاگرام و . استفاده کنید، در این میان ممکن است برخی سایتها، وبلاگها و . شیوههایی را برای دسترسی به تلگرام و . آموزش داده باشند. مثلاً ممکن است پروکسی رایگان برایتان گذاشته باشند. دیوانهاید؟ یا فکر میکنید ملت دیوانهاند؟
محض رضای خدا برای امنیت خودتان هم هیچ، برای امنیت دوستان و آشنایانی که دوستشان دارید، از این پروکسیهای رایگان و امکانات استفاده نکنید! استفاده نکنید.
هیچ گربهای، هیچ گربهای، هیچ گربهای برای رضای خدا و خلق خدا موش نمیگیرد. تمام.
سه:
و باز ممکن است برخی سایتها و وبلاگها ادعا کنند بستۀ فلان را میتوانید با واریز فلان مبلغ بخرید و از اینترنت کوفت و زهر مار بهرهمند شوید، اگر خواستید گول اینها را بخورید، یک کشیده بزنید توی گوش خودتان تا لااقل دل من خنک شود.
چهار:
همین فعلاً. اگر چیز دیگری پیدا کردم یا به ذهنم رسید، همین پست را به روزرسانی میکنم.
خدا یا ما را حفظ کن.
درباره این سایت